Cuncursu "Antoni Piludu" annu 2017

27/04/2017 - Ufìtziu De Sa Limba Sarda

S’Amministratzione comunale de Iscanu paris cun sa Pro Loco bandint su cuncursu de poesia sarda “Antoni Piludu” pro s'annu 2017.
Custu cuncursu, nàschidu in su 1984 e imbàtidu ocannu a sa de XXI editziones, est istadu forsis su primu in Sardigna a impreare sa limba sarda in totu sos eventos comunicativos suos. Dae su 2008, difatis, totu sos bandos, lìteras e materiales promotzionales sunt in sardu, comente est in sardu sa tzerimònia de premiatzione.
Su cuncursu de ocannu est articuladu in 3 setziones, duas pro sos mannos (rima e versos lìberos) e una pro sos pitzinnos de iscola.
Sa premiatzione s'at a fàghere su 6 de austu 2017.
Chie cheret partetzipare podet iscarrigare su Bandu allegadu e mandare sos cumponimentos a su Comune de Iscanu intro de su 19 de làmpadas de su 2017.