Cursu de informàtica de base

S'Ufìtziu Limba Sarda est aparitzende unu cursu pro chie cheret imparare a traballare in su computer

S'Ufìtziu Limba Sarda est aparitzende unu cursu de informàtica de base de fàghere in totu sos Comunes chi ant aderidu a su progetu ex Lege 482/1999 (annualidades 2014-2105-2016).

Chie est interessadu devet dare su mòdulu de adesione cumpiladu a s'Ufìtziu Protocollo de su Comune in ue cheret partetzipare intro de chenàbura 30/11/2018.

Su cursu s'at a fàghere in sas biddas in ue b'at nessi 5 iscritos, chi est mègius chi tèngiant unu computer portàtile de pòdere impreare in sas letziones.

A primos de su mese de nadale, sos Comunes ant a cuntatare sos iscritos pro lis comunicare su calendàriu de sas letziones.