Ditzionàrios de limba e cultura sarda in Rete

Sa Digital Library de sa Regione: una biblioteca virtuale de su mundu sardu (e b'at finas materiale de Iscanu)

02/07/2009 - Ufìtziu De Sa Limba Sarda

Sa Digital Library de sa Regione, pro chie est interessadu a sa limba e a sa cultura sarda, est una miniera de documentos.
Est articulada in setziones (vìdeo, immàgines, àudio, testos, argumentos) e dat sa possibilidade de iscarrigare su materiale archiviadu.

In sa setzione de sos testos bi nd'at prus de 2.000 intre documentos, ditzionàrios, entziclopedias, lìberos de narrativa e de poesia, etc.

Su materiale archiviadu pertocat a ogni bidda, finas a Iscanu, cun documentos video (intervista a ti' Zuanne Manunta, ripresa de sos mòlinos de abba), àudio (atìtidu, tertzinas improvisadas) e fotogràficos (bellìssimu su testu subra de sa Chida Santa).