"rocKas in Campu" - Unu progetu nou de promotzione de su territòriu

10/10/2014 - Ufìtziu De Sa Limba Sarda

Martis 14 de santugaine a sas 11 de mangianu in totu sos canales de s'eticheta "rocKas" e in su situ de su Comune de Cùglieri at a essire su vìdeu de su primu cuntzertu "rocKas in Campu", chi bidet su grupu "Whiu Whiu!!" (unu de sos grupos sardos prus connotos) esibende·si in sa punta de su casteddu betzu de Cùglieri.

Ite est su progetu "rocKas in Campu"? Est un'idea de s'eticheta musicale indipendente "rocKas" de Iscanu, chi proponet a sos Comunes sa promotzione de su patrimòniu culturale e paesagìsticu faghende cuntzertos in sos logos prus bellos e rapresentativos de su territòriu nostru.

Antiogu Milia, presidènte de s'Assòtziu e ideadore de su progetu, ispiegat chi "rocKas in Campu" cheret aunire sa promotzione de su patrimòniu culturale a una comunicatzione musicale noa e moderna fata però in sa limba istòrica de Sardigna: su sardu.

Sa novidade de custu progetu est pròpiu chi totu su materiale promotzionale est fatu in limba sarda, e custu mustrat chi sos giòvanos, cando si bi ponent, sas cosas las faghent bene finas in custu setore.

Leghe su comunicadu de imprenta